Glømte bloggen.. (emilyhm)

Glømte bloggen..

  • 31.01.2013kl.18:17
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

ehehheheh........Ja, du ser det med dine egne øyner, JEG GLEMTE BLOGGEN! Helt siden nyttårsaften har jeg bare glømt bloggen! LOL. Og jeg bklager det.. HAHAHAH.

Kan jo ta en liten oppsumering da..

 

I forgje uke var jeg på leirskole, vi fikk ikke ha med kamera eller tlf, så da har jo jeg da ingen bilder... -.^.

Så siden den gave videoen ikke ble noe av, ( Siden jeg ikke får lastet opp videoen verken på youtube eller bloggen)  så kan jeg jo bare si hva jeg fikk da.

-Iphone.

-Kamerastativ

-Kameraveske

-Selvutløser

-Justin Bieber Pusj.

-Justin Bieber bok.

-Cupcake bok.

-1000,- kr.

-Duste dagboken 2. (En bok)

-Hårstikk, sminke, øredobber, smykker ETC.

-Pynt til rommet.

-Klær

Det var  noe av det (: :D Er kjempe fornøyd! <3

 

Så har vi også bestemt oss for å reise til syden i vinterferien, og besøke farmor på Gran Canaria, siden hun pg en veninne har leid seg en leilighet og skal bli der i  fire mnd. <3 Heldige dem c:

 

Til slutt:

 

Gratulerer med dagen SUSANN! <3:

Kjære kjære verdens snilleste Susann! Du har vært en bestevenn for meg siden 2005/6. Vi møttes i barnehagen, rett før vi begynte på skolen. Jeg kan huske jeg var sikker på at du var den bestevenninnen jeg letet etter. Utrolig gode tider, da du var sjefete og jeg adlydet det du sa. Att du ofte skulle begynne i spill, siden du var seks måneder eldre enn meg. Så ble jeg også utrolig glad da vi kom i klasse, at vi kom på samme gruppe. Da begge ble ropt opp på gruppe blå, i første klasse. Vi har hatt våre aller teiteste krangler, om bokstaver, om Nintendo ds, om barbiene om hvem som skulle være hvem. Det sterkeste minne jeg har med deg, er selvfølgelig Haukeli sæter, da jeg knakk foten. Jeg har selvfølgelig mange andre gode minner, da eg var med deg på hytten med besteforeldrene dine, hvor vi kjørte båt til Austevoll, og på veien tilbake ble det storm, og vi måtte ligge nedi båten for å ikke bli gjennom våt. Da vi lå masse ting oppå værandre, og tok bilder med den nye telefonen min som jeg var så stolt av. Jeg har delt mine største hemmeligheter med deg, som du aldri har sagt videre, og nå, nå er du blitt tenåring allerede og jeg har seks måneder i gjen. JEG ER SØREN MEG STOLT AV Å KALLE DEG EN BESTEVENNINE! Gratulerer så mye med 13 årsdagen beste<3
 


 

Dato.31.01.2013 klokken.18:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
DesignIna Anjuta


hits